Bilder hochladen

Tuesday 5 April 2011

"Feel the passion" Karaoke Version

The official CD of the Eurovision Song Contest 2011 Düsseldorf has been released and with it the 3:00 minute long ESC and Karaoke Version on Aurela's song "Feel the passion".

1) Karaoke Version long (3:11 minutes) and 2) shorter ESC Version (3:00)


The lyrics for you to sing along:
Feel my heart, feel the words beat low  
I sing my song and the echo flows  
And wherever I go, I just want you to know  
You're the blood in my veins and the love in my soul  
  
You are my wave rippling over sea  
You dry my tears and you make me real  
But wherever I go, I just want you to know  
My moment in time, oh sweet song of mine, ehehej  
  
I'm like an eagle in the open sky  
I'll never land, I'm flying high  
  
Let me share my song with you, just feel the passion  
Love's the message shining through, a child reaction  
It brings my heaven down to earth and this is why  
It drives me mad but it gives me life, I'm free to fly, ehehej  
  
And when I feel that I thirst for you  
I dab my lips with your morning dew  
But wherever I go, I just want you to know  
Sweet song, live forever and I'll live with you, ehehej  
  
I'm like an eagle in the open sky  
I'll never land, I'm flying high  
  
Let me share my song with you, just feel the passion  
Love's the message shining through, a chain reaction  
It brings my heaven down to earth and this is why  
It drives me mad but it gives me life, I'm free to fly, ehehej 
Zot, qe këngën ma ke fal, më lerë të ndarë
Nuk ka ngjyrë e nuk ka fjalë, muret s'e mbajnë
It brings my heaven down to earth and this is why  
It drives me mad but it gives me life, I'm free to fly, ehehej  
  

1 comment:

  1. Kur bëhet fjalë për martesën, divorcin, ndarjen apo ndonjë problem marrëdhënieje, unë rekomandoj Nënën Ellen, ajo më ndihmoi të rregulloja martesën time në më pak se tre ditë, familja ime është e bashkuar dhe e lumtur, e gjitha kjo falë këshillave dhe magjive të fuqishme të Nënë Ellen. Nëse jeni duke u përballur me ndonjë problem marrëdhënieje ose problem infertiliteti, thjesht kontaktoni nënën Ellen dhe shpjegoni situatën tuaj, ajo me siguri do t'ju ndihmojë. Ky është informacioni i kontaktit të nënës Ellen Email: ellenspellcaster@gmail.com
    WhatsApp: +2349074881619

    ReplyDelete