Bilder hochladen

Friday 6 May 2011

A message to the Albanian AV readers

Aurela has been so kind to leave a message in Albanian exclusively for you AlbaVision readers out there in Albanian. The Video is now uploadedon our channel AlbaVision Youtube Channel.For the Intenational visitors: Aurela is thanking and asking for the support of the Albanians. She also greets the American fans who are not allowed to vote in the ESC.

2 comments:

  1. shemsi mushkolaj nr 1 per eurovision shikoni shemsin ne youtube vetem live

    ReplyDelete
  2. Kur bëhet fjalë për martesën, divorcin, ndarjen apo ndonjë problem marrëdhënieje, unë rekomandoj Nënën Ellen, ajo më ndihmoi të rregulloja martesën time në më pak se tre ditë, familja ime është e bashkuar dhe e lumtur, e gjitha kjo falë këshillave dhe magjive të fuqishme të Nënë Ellen. Nëse jeni duke u përballur me ndonjë problem marrëdhënieje ose problem infertiliteti, thjesht kontaktoni nënën Ellen dhe shpjegoni situatën tuaj, ajo me siguri do t'ju ndihmojë. Ky është informacioni i kontaktit të nënës Ellen Email: ellenspellcaster@gmail.com
    WhatsApp: +2349074881619

    ReplyDelete