Bilder hochladen

Thursday 26 May 2011

Split jury/televote results out

Albania came 11th among the juries, with 61 points. The televoting placed Albania 13th, with 42 points. So last like year, it seems like the juries liked the Albanian entry more than the viewers did. You can take a look at the full results HERE

Unlike the two last years of split voting, the jury and the televoters disagreed about the winner in the final. While the televoters had the actual winner as number one, the jury preferred Italy. If the old system of 100 % televote was still used, all the favourites from the semis would have qualified.

1 comment:

  1. Kur bëhet fjalë për martesën, divorcin, ndarjen apo ndonjë problem marrëdhënieje, unë rekomandoj Nënën Ellen, ajo më ndihmoi të rregulloja martesën time në më pak se tre ditë, familja ime është e bashkuar dhe e lumtur, e gjitha kjo falë këshillave dhe magjive të fuqishme të Nënë Ellen. Nëse jeni duke u përballur me ndonjë problem marrëdhënieje ose problem infertiliteti, thjesht kontaktoni nënën Ellen dhe shpjegoni situatën tuaj, ajo me siguri do t'ju ndihmojë. Ky është informacioni i kontaktit të nënës Ellen Email: ellenspellcaster@gmail.com
    WhatsApp: +2349074881619

    ReplyDelete