Bilder hochladen

Saturday 18 December 2010

Exclusive: Lyrics for Maria Prifti's entry!

AlbaVision can now present you the lyrics of the song Pasuri e pasurive (Wealth of wealthes)! The lyrics are written by Agim Doçi, who has had great results in Festivali i Këngës. He wrote the Albanian lyrics for the Albanian ESC entries Image of you and Carry me in your dreams. The melody is written by Frederik Ndoçi, who has won FiK two times, and represented Albania in ESC in 2007.

Maria Prifti will present her entry as one of three in the "newcommers" category in the first semi final. But this isn't the her first time on the FiK stage, as she performed together her father Stefi Prifti and his brother Endri in the duet night of Festivali i Këngës 2009.


Lyrics:

Të mundja kohën me dorë t’a ndal
T’a bëja çastin të madh – një jetë!
Miliona puthje të mund t’i fal
E prap nuk ngopem – s’qenka e lehtë.

Unë dashuroj, në shpirt e ndjej
Por s’na del jeta – të gjithë e dimë.
E fal vet vehten – gjithshka e bëj
Veç mos t’a humb Zot dashurinë.

Refrain:
Ajo troket një herë tek zemra
Dhe flet me gjuhën e Perëndive
Është më e bukur sesa vetë endrra
Është pasuri e pasurive!

No comments:

Post a Comment