Bilder hochladen

Friday, 24 December 2010

Tonight: second semifinal of the festivali i këngës në RTSH


After the first 19 songs in the first semi final yesterday, tonights the second half is fighting for the 9 spots left in the final. The first semifinal started at 8:20 pm, so around that time you can expect the beginning of this semifinal, too. The participants tonight are:

Semi Final 2 – Friday, 24th December


(click on artist for profile - click on song for lyrics)

“VIP” Category
01. Adhurim Demiri – “24 Orët”
02. Besa KokëdhimaE bukura dhe bisha
03. Emi Bodgo – “Letër për ty”
04. Denis Hasa – “Mbi xhaketën time”
05. Kujtim Prodani – “Ti Ishe Kryëveper”
06. Goldi Halili – “Në krahët e tua”
07. Marjeta Billo – “Përjetësi”
08. Francesk Radi – “Kemi dasem'o”
09. Aurela Gaçe“Kënga ime”
10. Heldi Kraja – “E diela pa ty”
11. Sonila Mara – “Egoist”
12. Mateus Frroku – “Dimër në shpirt”
13. Xhejsi Jorgaqi – “Rastesi”
14. Enkelejda Arifi“Një dashuri”
15. Kejsi Tola“Prane”
16. Saimir Braho – “Shtegëtar i jetës time”

“Newcomers” Category
01. Albi Xhepa & Sam Jaupaj – “Dritë”
02. Bledi Polena – "Të jemi të dy"

03. Rudina Delija – “Tek ti gjeta dashurinë”


No comments:

Post a Comment