Bilder hochladen

Wednesday 29 December 2010

Full results of Festivali 49

Festivali i Këngës is over for this year, and now it's time to take a look at the results of this year. Aurela Gaçe won the competition for the third time. Alban and Miriam was rumoured to have won it even before it started, which turned out to not be right. These two acts were the ones with clearly the most points. There is also a big margin between the songs above and below 7/8th place. The two "newcommers" did not do well, both placing in the bottom of the list. Which were the biggest surprises? That's up to you to discuss!

Placing, artist, song and points (100% jury vote):
1. Aurela Gaçe (Kënga ime) 82
2. Alban Skënderaj & Miriam Cani (Ende ka shpresë) 66
3. Saimir Braho (Shtegëtar i jetës time) 48
4. Xhejsi Jorgaqi (Rastësi) 44
5. Enkelejda Arifi (Një dashuri) 36
6. Dorina Garuci (Mirëmbrëma ëngjëlli im) 34
7. Dorian Nini (Mirësevini në Shqipëri) 29
8. Françesk Radi (Kemi dasëm'o)13
9. Besa Kokëdhima (E bukura dhe bisha) 13
10. Kamela Islami (Jetova për të dy) 12
11. Hersiana Matmuja (Me cilin rri ti dashuri) 7
12. Selami Kolonja (Ëndërr Kosovë) 6
13. Denis Hasa (Mbi xhaketën time) 6
14. Maria Prifti (Pasuri e pasurive) 5
15. Orges Toçe (Mari) 3
16. Marsida Saraçi (Vetëm s'jemi në botë) 2
17. Goldi Halili (Në krahët e tua) 0
18. Albi Xhepa & Semi Jaupaj (Dritë) 0

You can read the lyrics and the translation of the winning song HERE. AlbaVision will keep following Aurela Gaçe on her way to Düsseldorf in May, and more about Festivali 49; so stay tuned!

No comments:

Post a Comment